ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Διορθωτική επέμβαση στήθους

line2

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν υποστεί αυξητική επέμβαση στήθους με εμφυτεύματα, και δεν είναι πλήρως ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα για διάφορους λόγους. Το σχήμα ή το μέγεθος των εμφυτευμάτων ή οι πιθανές επιπλοκές μετά την επέμβαση, όπως η διαρροή του εμφυτεύματος, η δημιουργία πτυχών στο στήθος και η μετατόπιση του εμφυτεύματος, μπορεί να απογοητεύσουν.

line2

Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουμε τη διορθωτική επέμβαση στήθους. Αυτή η επέμβαση θεωρείται γενικότερα ασφαλής αλλά μπορεί να αποδειχτεί πιο σύνθετη, να κοστίσει περισσότερο και να χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα αποθεραπείας.

Λόγοι για να προχωρήσετε σε διορθωτική επέμβαση μετά από αυξητική στήθους με εμφυτεύματα

Μετά από την επέμβαση αυξητικής στήθους, η εγκυμοσύνη ή η απώλεια βάρους μπορεί να επηρεάσουν την εμφάνιση του στήθους με αποτέλεσμα κάποιες γυναίκες να θελήσουν να προχωρήσουν σε διορθωτική επέμβαση. Κάποιοι άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί μια γυναίκα να θέλει να προχωρήσει σε αυτή την επέμβαση είναι οι παρακάτω:

Η επιθυμία για ένα διαφορετικό μέγεθος εμφυτεύματος είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για διορθωτική επέμβαση στήθους. Η ασθενής θα πρέπει να περιμένει μέχρι ένα χρόνο μετά την αρχική επέμβαση πριν να προχωρήσει στη διορθωτική επέμβαση. Αυτό γιατί χρειάζεται χρόνος μέχρι να υποχωρήσει το πρήξιμο και να πάρουν σωστή θέση τα εμφυτεύματα, οπότε και να φανεί το τελικό αποτέλεσμα την επέμβασης. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση όπου υπάρχει εμφανής ασυμμετρία μεταξύ των δύο μαστών ή στην περίπτωση που υπάρχει διαρροή στο εμφύτευμα. Κατά τη διάρκεια της διορθωτικής επέμβασης, ο γιατρός πραγματοποιεί τομές στα ίδια σημεία όπως και στην αρχική επέμβαση και αντικαθιστά τα εμφυτεύματα. Αν τα νέα εμφυτεύματα είναι μεγαλύτερα, τότε δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του στήθους πριν τα τοποθετήσει. Αν τα νέα εμφυτεύματα είναι μικρότερα, τότε μπορεί να χρειαστεί να μειώσει το χώρο με ράμματα, ώστε τα νέα εμφυτεύματα να εφαρμόσουν σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί και επέμβαση ανόρθωσης στήθους.
Πολύ σπάνια, μπορεί να υπάρξει διαρροή του εμφυτεύματος, λόγω ηλικίας, τραυματισμού ή κακή ποιότητας υλικού. Σε αυτήν την περίπτωση το εμφύτευμα θα πρέπει να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό. Ο γιατρός θα επέμβει στο στήθος μέσω των τομών που έγιναν στην αρχική επέμβαση και θα αντικαταστήσει τα εμφυτεύματα. Στην περίπτωση του εμφυτεύματος σιλικόνης, η διαρροή είναι σπάνια και έχει παρατηρηθεί μόνο κατά τη διάρκεια μαστογραφίας.
Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος για επιπλοκές στην προσθετική στήθους. Αυτές οι επιπλοκές μπορεί να είναι η δημιουργία πτυχών στο στήθος, capsular contracture, η μόλυνση στην περιοχή της τομής, η διαρροή του εμφυτεύματος, η σκλήρυνση του στήθους που έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή της εμφάνισης, όπως επίσης και η συμμαστία, όπου τα δύο εμφυτεύματα μετακινούνται προς στο κέντρο. Αν δεν είστε ευχαριστημένη με τα εμφυτεύματα στο στήθος σας επικοινωνήστε με τον Δρ Ιωαννίδη για να ορίσετε μία συνάντηση γνωριμίας και να επιλέξετε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας.

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!


  Τηλέφωνο:

  2316 00 99 88

  info@plastic-surgery-clinic.gr

  Διεύθυνση:

  Τσιμισκή 85

  Θεσσαλονίκη

  logo-eepeax
  logo-isaps