ΚΛΙΝΙΚΗ

φιλοσοφία

Η κλινική Plastic Surgery Clinic δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής με υπευθυνότητα και επιστημονική αρτιότητα. Δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και φιλικό χώρο, στον κεντρικότερο δρόμο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή 85.

Εξοπλίσαμε την κλινική μας με την πιο άρτια τεχνολογία και με τον ασφαλέστερο και πιο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (Soprano ICE, Venus Legacy, Edge One). Με την επιστημονική καθοδήγηση του Dr Ιωαννίδη παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πλαστικής χειρουργικές, καλύπτοντας όλες τις αισθητικές σας ανάγκες.

Σεβόμαστε τη μοναδικότητα του κάθε ασθενή, τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και ανάγκες του, ώστε να παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, μέσα από μία ασφαλή διαδικασία.

Μέσα από μία ενδελεχή συζήτηση μετατρέπουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σε ένα σχεδιασμό θεραπείας, σύμφωνα με τις ιατρικές αρχές και την ασφάλειά σας. Με φιλικό και προσιτό τρόπο ο Dr Ιωαννίδης σας εξηγεί τη διαδικασία, που θα ακολουθήσει για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ουσιώδης επικοινωνία με το γιατρό αποτελεί το πρώτο βήμα, για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να ορίσουμε μία συνάντηση γνωριμίας και συμβουλευτικής και να επιλέξουμε μαζί τον βέλτιστο τρόπο αντιμετώπισης του θέματός σας.

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!


  Τηλέφωνο:

  2316 00 99 88

  info@plastic-surgery-clinic.gr

  Διεύθυνση:

  Τσιμισκή 85

  Θεσσαλονίκη

  logo-eepeax
  logo-isaps