ΚΛΙΝΙΚΗ

συνεργάτες

Μαρία Καραντούκη

– Γραμματεία –

Τη θέση της γραμματείας στο ιατρείο κατέχει η Μαρία Καραντούκη, καθώς και την ενημέρωση και κατατόπιση σχετικά με την ολική διαδικασία διεκπεραίωσης των χειρουργείων.

Η γραμματεία μας φροντίζει για την καλή οργάνωση του ιατρείου, διατηρεί κατάλογο των ημερησίων επισκέψεων και υπενθυμίζει στον ιατρό μας το καθημερινό πρόγραμμα του.

Ξένια Καραφίλη

– Αισθητικός –

Στην αισθητική-αποτρίχωση βρίσκεται η Ξένια Καραφίλη είναι απόφοιτη αισθητικής με εξειδίκευση στο laser αποτρίχωσης.

Βρίσκεται εδώ να σας δώσει συμβουλές για το δέρμα σας και τη φροντίδα του.

Αναλαμβάνει καθήκοντα ιατρείου, αλλαγές ασθενών μετά από χειρουργεία, βοήθεια γιατρού σε εφαρμογές ενέσιμων αλλά και μηχανημάτων.  

Χαραβουγίδου Ελένη

– Αισθητικός –

Στον τομέα της αισθητικής προσώπου και σώματος βρίσκεται η Χαραβουγίδου Ελένη. Η αισθητικός μας είναι υπεύθυνη για να σας ενημερώσει και να σας συμβουλέψει σχετικά με τις μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

Αναλαμβάνει καθήκοντα ιατρείου, αλλαγές ασθενών μετά από χειρουργεία, βοήθεια γιατρού σε εφαρμογές ενέσιμων αλλά και μηχανημάτων.

Θωμαή Μαραμή

– Βοηθός Γραμματείας –

Το ρόλο του βοηθητικού γραμματειακού προσωπικού καταλαμβάνει η Θωμαή Μαραμή . Η θέση αυτή εξασφαλίζει τη σωστή οργάνωση και διάρθρωση της γραμματείας ,όπως και την οργάνωση των κύριων και βοηθητικών χώρων του ιατρείου.

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!


  Τηλέφωνο:

  2316 00 99 88

  info@plastic-surgery-clinic.gr

  Διεύθυνση:

  Τσιμισκή 85

  Θεσσαλονίκη

  logo-eepeax
  logo-isaps