ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Κοιλιοπλαστική

line2

Η κοιλιοπλαστική επέμβαση διαμορφώνει τη κοιλιά και τη μέση με την απομάκρυνση του περιττού λίπους και δέρματος και με τη σύσφιξη των μυών. Οι ασθενείς ενθουσιάζονται με την εμφάνιση των νέων επίπεδων στομαχιών τους μετά από την επέμβαση.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι για κοιλιοπλαστική είναι γυναίκες ή άνδρες σε καλή φυσική κατάσταση με θύλακες λίπους ή χαλαρό δέρμα, που δεν ανταποκρίθηκαν καλά στη διατροφή και την άσκηση. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τους ηλικιωμένους, ελαφρώς παχύσαρκους ανθρώπους των οποίων το δέρμα έχει χάσει τη φυσική ελαστικότητά του. Η κοιλιοπλαστική μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για γυναίκες με ταλαιπωρημένο δέρμα και μύες από την εγκυμοσύνη. Τα αποτελέσματα της κοιλιοπλαστικής πιθανότατα να αποδυναμωθούν εάν οι γυναίκες μείνουν ξανά έγκυες. Σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε να καθυστερήσουν την κοιλιοπλαστική. Επιπλέον, συνιστούμε στους ασθενείς που σκοπεύουν να χάσουν πολύ βάρος να περιμένουν πριν υποβληθούν σε επέμβαση κοιλιοπλαστικής. Το δέρμα στην κοιλιακή περιοχή συνήθως χαλαρώνει μετά από σημαντική απώλεια βάρους.
Ο γιατρός παίρνει το χρόνο κατά τη διάρκεια κάθε προεγχειρητικής διαβούλευσης για να μάθει τι θέλει ο κάθε ασθενής να επιτύχει με την κοιλιοπλαστική, τόσο για το σώμα του όσο και για την αυτοπεποίθησή του. Συζητάμε με τους ασθενείς και εξετάζουμε ενδελεχώς τις ανάγκες τους ώστε να τους παρέχουμε μια πλήρως προσαρμοσμένη θεραπεία για τον καθένα.
Η κοιλιοπλαστική διαρκεί περίπου δύο έως τρεις ώρες υπό γενική αναισθησία. Ο Δρ Σωτήριος Ιωαννίδης θα ξεκινήσει με δύο μικρές τομές: μία ανάμεσα στους δύο ισχυακούς μύες κοντά στον οβελιαίο χώρο και μία δεύτερη τομή γύρω από τον ομφαλό. Θα διαχωρίσει το δέρμα από τους κοιλιακούς μύες, οι οποίοι στη συνέχεια τραβιούνται και ράβονται στη θέση τους για μια πιο σφιχτή κοιλιά και στενότερη μέση. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει λιποαναρρόφηση στο πτερύγιο του δέρματος και στις πλευρικές περιοχές για να επιτύχει μια πιο ομαλή γραμμή μέσης. Στη συνέχεια θα τεντώσει το πτερύγιο του δέρματος προς τα κάτω και πάνω από τους νέους σφιγμένους μύες, θα απομακρύνει το περίσσευμα του δέρματος και θα επανατοποθετήσει τον ομφαλό σε φυσική θέση. Τέλος, ο Δρ Ιωαννίδης θα κλείσει τις τομές και θα εφαρμόσει χειρουργικούς επιδέσμους επάνω στα ράμματα.
Ένα προσωρινό σωληνάκι μπορεί να εισαχθεί για να αποστραγγίσει το περιττό υγρό από τη χειρουργική περιοχή. Ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από δύο εβδομάδες έως λίγους μήνες.
Η κοιλιοπλαστική θα αφήσει μια ουλή που εκτείνεται ανάμεσα στα δύο ισχύα στην περιοχή της κάτω κοιλίας. Είμαστε πολύ προσεκτικοί για να κάνουμε την τομή αρκετά χαμηλά, ώστε ακόμα και ένα μπικίνι να την κρύβει. Με μια ισορροπημένη διατροφή και με τακτική άσκηση, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι μακράς διαρκείας.
Οι μετεγχειρητικές επιπλοκές από τη χειρουργική επέμβαση κοιλιοπλαστικής είναι εξαιρετικά σπάνιες αλλά πιθανές. Μπορεί να περιλαμβάνουν λοίμωξη, θρόμβους αίματος και κακή επούλωση, η οποία μπορεί να απαιτεί νέα χειρουργική επέμβαση. Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε προηγούμενη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά πρέπει να γνωρίζουν ότι οι παλιές ουλές τους μπορεί να αυξηθούν, να τεντώσουν ή γενικά να γίνουν αισθητές μετά τη διαδικασία. Ο επανέλεγχος της ουλής μετά από κοιλιοπλαστική μπορεί να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση μιας δυσάρεστης ουλής.

Πριν & Μετά: Κοιλιοπλαστική

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!


  Τηλέφωνο:

  2316 00 99 88

  info@plastic-surgery-clinic.gr

  Διεύθυνση:

  Τσιμισκή 85

  Θεσσαλονίκη

  logo-eepeax
  logo-isaps