ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Brazilian Butt Lift

Ανόρθωση γλουτών με Λιπογλυπτική (BBL)

line2

Ήρθε η ώρα να σμιλεύσετε τους γλουτούς σας και να νιώσετε υπέροχα ενθουσιάζοντας με το προσεγμένο σώμα σας! Το BBL (ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική) είναι η επέμβαση κατά την οποία ο χειρουργός χρησιμοποιεί το δικό σας λίπος, με σκοπό να ανορθώσει και να γεμίσει το γλουτό. Η κατάλληλη υποψήφια για το BBL είναι οποιαδήποτε γυναίκα διαθέτει περίσσεια λίπους στο σώμα της.

Ο χειρουργός εντοπίζει τις περιοχές όπου υπάρχει περιτό λίπος και προχωρεί σε λιποαναρρόφηση. Ο Dr Ιωαννίδης χρησιμοποιεί τη μέθοδο Vibro Lipo (PAL), μία σύγχρονη προσέγγιση παλλόμενης λιποαναρρόφησης, η οποία υπερτερεί κατά πολύ της κλασσικής λιποαναρροφησης. Το λίπος συλλέγεται με άσηπτες τεχνικές σε ειδικά δοχεία. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της λιποαναρρόφησης, τα χρήσιμα λιποκύτταρα διαχωρίζονται από τα υπόλοιπα υγρά, με ειδικές τεχνικές. Η επέμβαση ολοκληρώνεται με έγχυση του λίπους σε περιοχές των γλουτών, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επέμβαση διαρκεί από 2 έως 3 ώρες, ανάλογα με τις περιοχές που θα λιποαναρροφήσουμε. Η κοιλιοπλαστική μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για γυναίκες με ταλαιπωρημένο δέρμα και μύες από την εγκυμοσύνη. Τα αποτελέσματα της κοιλιοπλαστικής πιθανότατα να αποδυναμωθούν εάν οι γυναίκες μείνουν ξανά έγκυες. Σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε να καθυστερήσουν την κοιλιοπλαστική. Επιπλέον, συνιστούμε στους ασθενείς που σκοπεύουν να χάσουν πολύ βάρος να περιμένουν πριν υποβληθούν σε επέμβαση κοιλιοπλαστικής. Το δέρμα στην κοιλιακή περιοχή συνήθως χαλαρώνει μετά από σημαντική απώλεια βάρους.
Η ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική με τη μέθοδο Vibro Lipo (PAL), είναι μία απόλυτα ασφαλής επέμβαση ιδίως όταν ο χειρουργός τοποθετεί το λίπος πάνω από το γλουτιαίο μυ.
Η επέμβαση τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ δημοφιλής παγκοσμίως, ωστόσο αναφέρθηκαν σοβαρες επιπλοκές σε περιπτώσεις όπου το λίπος τοποθετήθηκε κάτω από τους μυς του γλουτού και όχι υποδόρια. Καμία απολύτως επιπλοκή δεν έχει αναφερθεί στις περιπτώσεις κατά τις οποίες το λιπος τοποθετήθηκε πάνω από τους μυς και σε λογικές ποσότητες.
Ο Dr Σωτήρης Ιωαννίδης, διαθέτει σημαντική εμπειρία καθώς έχει πραγματοποιήσει δεκάδες τετοιες επεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία και έχοντας πάντα ως πρωταρχικό μέλημά του την ασφάλεια του ασθενή.
Η αποκατάσταση από την επέμβαση είναι πολύ γρήγορη. Χρειάζονται εώς και δύο εβδομάδες για να επανέλθει πλήρως ο οργανισμός και να επιστρέψουμε κανονικά σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Πριν & Μετά: BBL

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!


  Τηλέφωνο:

  2316 00 99 88

  info@plastic-surgery-clinic.gr

  Διεύθυνση:

  Τσιμισκή 85

  Θεσσαλονίκη

  logo-eepeax
  logo-isaps