ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Αυξητική επέμβαση στήθους

line2

Μία από τις πιο συνήθεις αισθητικές επεμβάσεις, η αυξητική στήθους μπορεί να προσδώσει όγκο, αρμονικό σχήμα και συμμετρία σε γυναίκες με μικρό ή ασύμμετρο στήθος.

line2

Μια γυναίκα μπορεί να αποφασίσει να προβεί σε αυξητική στήθους με κίνητρο λόγους αισθητικής, λόγους υγείας ή φυσικά αίτια όπως για παράδειγμα ο μειωμένος όγκος μετά από εγκυμοσύνη, απώλεια βάρους ή μετά από μαστεκτομή.

Τα εμφυτεύματα είναι φτιαγμένα από τζέλ σιλικόνης και τοποθετούνται πίσω από το κάθε στήθος, κάτω από τον μυϊκό ιστό. Η επέμβαση διαρκεί μία με δύο ώρες και πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Με αυτήν την επέμβαση το μέγεθος του στήθους μπορεί να αυξηθεί κατά ένα ή δύο νούμερα. Οι τομές γίνονται σε λιγότερο ορατά σημεία του στήθους προκειμένου να μην είναι ορατές οι ουλές (στη μασχάλη, στη πτυχή κάτω από το στήθος ή γύρω από τη θηλή). Ο Δρ Ιωαννίδης προτιμά την τομή κάτω από το στήθος καθώς εκεί είναι λιγότερο ορατή. Η τοποθέτηση του εμφυτεύματος πίσω από τον μυϊκό ιστό, είναι η συνηθέστερη επιλογή, καθώς ελαχιστοποιείται η πιθανότητα της εμφάνισης capsular contracture. Επίσης, δεν επηρεάζει στην εξέταση της μαστογραφίας. Ο πόνος μετά την επέμβαση συνήθως είναι πολύ λιγότερος από τι περιμένουν οι περισσότεροι ασθενείς, και πολλές φορές περιγράφεται ως παρόμοιος με τον πόνο μετά από έντονη γυμναστική. Μετά την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, οι τομές κλείνουν με ράμματα και χειρουργική ταινία. Οι περισσότεροι ασθενείς αισθάνονται κούραση και ένταση στη χειρουργημένη περιοχή, η οποία συνήθως υποχωρεί σε μια με δύο μέρες, ενώ επιστρέφουν στη δουλειά μέσα σε μια εβδομάδα. Ο πόνος, το πρήξιμο και η ευαισθησία υποχωρεί μέσα σε μερικές εβδομάδες. Οι ουλές αρχίζουν να βελτιώνονται μέσα σε μερικούς μήνες και συνεχίζουν να σβήνουν σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου.
Κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της, να διορθώσει ενδεχόμενη ασυμμετρία ή να επαναφέρει τον όγκο που ενδεχομένως έχει χαθεί, είναι κατάλληλη για την επέμβαση. Θα πρέπει επίσης να έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του στήθους, να είναι υγιής και να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες από την επέμβαση.
Εκτός από τις επιπλοκές που σχετίζονται με κάθε επέμβαση, και τις πιθανές επιπλοκές λόγω της αναισθησίας, μπορεί να παρουσιαστεί capsular contracture, πιθανή διαρροή η μετακίνηση του εμφυτεύματος, πρήξιμο, πόνος, μόλυνση ή μείωση της αίσθησης στην περιοχή της θηλής. Αν η ασθενής έχει θηλάσει τον τελευταίο χρόνο, μπορεί να παρατηρηθεί παραγωγή γάλακτος.
Μετά την αυξητική στήθους μέσω εμφυτευμάτων, οι περισσότερες ασθενείς αισθάνονται κούραση και ένταση στην χειρουργημένη περιοχή αλλά ωστόσο μπορούν και επιστρέφουν στη δουλειά μετά από μια εβδομάδα.

Πριν & Μετά: Αυξητική Στήθους

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!






    Τηλέφωνο:

    2316 00 99 88

    info@plastic-surgery-clinic.gr

    Διεύθυνση:

    Τσιμισκή 85

    Θεσσαλονίκη

    logo-eepeax
    logo-isaps