ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Juvederm®

line2

Τί είναι το Juvederm ;

Τα fillers προσώπου Juvederm είναι ενέσιμες θεραπείες υαλουρονικού οξέος με τις οποίες επεμβαίνει ο ιατρός προκειμένου να ενισχύσει τον όγκο και να δώσει σχήμα και περίγραμμα σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου όπως η καμπύλη των ζυγωματικών και τα χείλη , ώστε να τα διορθώσει ή να τα βελτιώσει δίνοντας τους, το ιδανικό ανάλογα με το πρόσωπο, σχήμα και μέγεθος αποδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά κάθε προσώπου ξεχωριστά . Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 24 μήνες, ανάλογα με τη θεραπεία που θα επιλεχθεί.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα σάκχαρο που απαντάται με φυσικό τρόπο στο σώμα μας . Το υαλουρονικό οξύ juvederm συνδυάζεται με το νερό στο δέρμα σας για να αποκαταστήσει απαλά την ελαστικότητα και τον τόνο.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος juvederm ,περιέχουν λιδοκαΐνη , ώστε να περιορίζεται η πιθανή ενόχληση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη λίγο μετά τη θεραπεία .

Ανανεώστε την εικόνα σας .

Τα εμφυτεύματα Juvederm έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσουν στα εξής :

 • να λειάνετε τις γραμμές γύρω από τα μάτια σας . Να ανασηκωθούν και να προβληθούν τα φρύδια σας και να βελτιωθεί η περιοχή κάτω από τα μάτια σας . Να προστεθεί όγκος στους κροτάφους σας .
 • να γεμίσουν τα ζυγωματικά σας ώστε να ανασηκωθούν και να τονίσουν τα μάγουλα σας ώστε να βελτιωθεί το περίγραμμα του προσώπου σας.
 • να απαλύνουν τυχόν γραμμές χαμόγελου και μαριονέτας καθώς και να προσθέσουν όγκο και περίγραμμα στα χείλη σας.
 • να δώσουν περίγραμμα στο πηγούνι και τη γραμμή του σαγονιού σας .

Πριν & Μετά: Πρόσωπο

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!


  Τηλέφωνο:

  2316 00 99 88

  info@plastic-surgery-clinic.gr

  Διεύθυνση:

  Τσιμισκή 85

  Θεσσαλονίκη

  logo-eepeax
  logo-isaps