ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

BOTOX® / DYSPORT®

line2

Οι καθημερινές εκφράσεις του προσώπου όπως το γέλιο, η ομιλία και η έκφραση των συναισθημάτων, πραγματοποιούνται μέσω της κίνησης των μυών. Αυτό προκαλεί μόνιμες ρυτίδες, ειδικά γύρω από τα μάτια και το στόμα, το μέτωπο και το μεσόφρυο. Αυτές οι ρυτίδες μπορεί να σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη, κουρασμένη ή και θυμωμένη.

Παρόλο που οι κρέμες προσώπου και άλλα καλλυντικά προϊόντα βοηθούν ως ένα βαθμό, υπάρχουν δύο ιδιαίτερα αποτελεσματικές (μη χειρουργικές) θεραπείες που παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτές είναι το Botox/Xeomin και τα derma fillers.

Το Botox/Xeomin είναι ενέσιμη θεραπεία που απενεργοποιεί τη δράση των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες στο πρόσωπο και μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένες περιοχές.

Το derma filler είναι ένα ενέσιμο μείγμα ουσιών. Η σύσταση των dermal fillers προέρχεται από ουσίες που το σώμα μας διαθέτει φυσικά ή από ουσίες που προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου. Το filler εφαρμόζεται ενέσιμα στο δέρμα για να επαναφέρει τον όγκο και να μειώσει την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Διαθέτουμε διάφορους τύπους dermal filler και επιλέγουμε το κατάλληλο ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Το filler προλαμβάνει την ανάπτυξη των ρυτίδων, όπως και την επιδείνωσή τους λόγω εκφράσεων του προσώπου. Επίσης, σβήνει τα σημάδια της γήρανσης αφήνοντας σας με ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο.

Πριν & Μετά: Πρόσωπο

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!


  Τηλέφωνο:

  2316 00 99 88

  info@plastic-surgery-clinic.gr

  Διεύθυνση:

  Τσιμισκή 85

  Θεσσαλονίκη

  logo-eepeax
  logo-isaps