Dr Ιωαννίδης

O Dr Σωτήριος Ιωαννίδης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, της γενέτειρας πόλης του, της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ειδικεύτηκε, για τρία χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία, στην Πλαστική Χειρουργική στα παρακάτω πανεπιστημιακά νοσοκομεία:

–  Chelsea Westminster Hospital (London)

–  Royal Bradford Infirmary (Bradford)

–  Frenchay Hospital (Bristol)

 

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και έλαβε το τίτλο Ειδικότητας στην Πλαστική Χειρουργική.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Ταϊβάν, σε εξαιρετικά πολύπλοκα περιστατικά Μικροχειρουργικής και Αισθητικής Χειρουργικής, στο E-DA Hospital, Kaoushioung.

Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη από το 2013.  Το 2016 δημιούργησε το Κέντρο Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, Plastic Surgery Clinic στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή 85.

Άρθρα του Dr Ιωαννίδη έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα διεθνή περιοδικά της Πλαστικής Χειρουργικής. Αντιμετωπίζει την επιστημονική του κατάρτιση ως μία διαρκή και ατέρμονη πορεία, παρακολουθώντας από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις. Είναι υπέρμαχος της αρμονίας και του φυσικού αποτελέσματος και αντίθετος με την αισθητική υπερβολή.

Dr. Sotirios Ioanndis

Footer-gr

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

για εμάς

Karina Khalatova

Εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, επαγγελματίας, με πολύ καλή φήμη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής που ανταποκρίνεται και στις προσδοκίες, δεδομένου ότι ταξίδεψα από την Αμερική για να τον επισκεφτώ. Ευχαριστώ για όλα!

Want to see, your NEW YOU
before the procedure?

επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Δωρεάν!






    Τηλέφωνο:

    2316 00 99 88

    info@plastic-surgery-clinic.gr

    Διεύθυνση:

    Τσιμισκή 85

    Θεσσαλονίκη

    logo-eepeax
    logo-isaps